Tjen penge på at udleje dit gear

...med instant forsikring i samarbejde med

topdanmarklogo_white_samarbejde_med_Wedio

Udlej dit gear med ro i sindet

Tjen penge

Lad dit gear tjene penge ind, når du ikke selv bruger det. Mød lokale producenter, og tjen ekstra penge, ved at udleje dit gear. Snart betaler dit gear sig selv hjem!

Forsikring inkluderet

Hvis uheldet er ude, dækker vores forsikring det lejede udstyr op til 300.000 kr. Forsikringen leveres af Topdanmark.

Udlej på dine vilkår​

Hos Wedio har du altid fuld frihed over dine annoncer. Du bestemmer derfor selv prisen. Du bestemmer også selv, hvornår udstyret er til rådighed for potentielle lejere, og du er altid i din fulde ret til at afvise en anmodning fra en lejer.

Kom i gang på under 5 minutter

Vi ved, at du har en travl hverdag. Lad os klargøre din profil og annoncer for dig! Så undgår du at bruge unødvendig tid og energi. Vi kalder det, Lead-in.

Så meget kan du tjene 


Potentiel månedlig indtægt:

kr. 


Potentiel årlig indtægt:  

kr.

Wedio Mockup Lej og udlej filmudstyr

Gør udlejning nemt

"Vi har fuld kontrol over, hvem vi lejer det ud til. Samtidig giver det mulighed for at have en passiv indtægt, så vi kan fokusere på vores arbejde. Wedio er den perfekte løsning for vores virksomhed"
Simon Carstens er udlejer hos Wedio
Simon C
Co-owner Jalabert Production

Ofte stillede spørgsmål

Gør udlejning nemt

Hvad koster det at oprette mit udstyr?

Det er 100 % gratis at oprette dit udstyr. Du betaler kun, når der er foretaget en udlejning. Her betaler du et fast servicegebyr på 10 % af udlejningsprisen ekskl. moms. Dette dækker markedsføring af dine annoncer, vedligeholdelse samt administration af Wedio. Derudover er lejer tvunget til at tilkøbe en forsikring i lejeperioden. 

Hvad hvis jeg selv skal bruge mit gear?

Du har altid fuld frihed over dit gear. Du bestemmer 100 % selv, hvornår udstyret er til rådighed for potentielle lejere, og du er altid i din fulde ret til at afvise en anmodning fra en lejer, hvis du selv skal bruge udstyret. 

Er det sikkert? Hvad hvis mit gear går i stykker?

Din tryghed er det vigtigste for os. Derfor har vi indgået et samarbejde med Topdanmark, som dækker ved tilfælde af skade i lejeperioden. Topdanmark dækker op til 300.000 kr., og dækker alt udstyr – på nær droner og fotostudier. Derudover bliver alle brugere verificeret, og et internt rating system sørger for, at man efter endt udleje rater hinanden. 

Hvordan kommer jeg i gang uden at skulle bruge en masse tid på opsætning?

Vi ved, at du har en travl hverdag. Derfor tilbyder vi lige nu at oprette alle dine annoncer, gratis! Læs mere om lead-in programmet for udlejere.  

Kom gratis i gang som udlejer

Hvad venter du på? Opret din første annonce i dag, så du kan begynde at tjene penge på dit gear. Lige nu kører vi også et lead-in program, hvor vi tilbyder at oprette og klargøre dine annoncer, gratis.

 

Wedio.dk Billede af platformen
Close Menu