Wedios presseside 

Her finder du pressemeddelelser og materialer, som du har brug for, når du skal skrive indhold vedr. Wedio

Dato: 08/07/19

Dansk startup i eksklusivt europæisk selskab

Dato: 02/05/19

Ny dansk tech-startup vil være Airbnb for film- og fotoudstyr

Find det materiale, du har brug for i vores pressekit

I vores pressekit finder du billeder af teamet, logoer, miljøbilleder med- og uden logoer, billeder af platformen, videoer samt fonte og farver

Udvalgte citater fra vores medlemmer

Kan tjene penge med ro i sindet

"Vi har fuld kontrol over, hvem vi lejer ud til, og med Wedios forsikring, kan vi altid føle os trygge. Samtidig giver det mulighed for at have en passiv indtægt, så vi kan fokusere på vores arbejde. Wedio er den perfekte løsning for vores virksomhed"

Simon Carstens er udlejer hos Wedio
Simon C
Co-owner Jalabert Production


Kontaktoplysninger:

E-mail: simon@jalabert.tv
Mobil: 28 51 62 06

Giver mig mere kreativ frihed

"Fordi jeg ikke længere skal slå op i telefonbogen eller på forhånd kende de rette folk, er det blevet nemmere at finde netop det udstyr, jeg skal bruge. Ofte er det også billigere end tidligere, og så er jeg ikke længere begrænset af mine ofte beskedne budgetter. Kreativiteten kan få lov at udfolde sig, fordi jeg nu har adgang til det rigtige udstyr!"
Alexander B
Stifter af IMPULS Film


Kontaktoplysninger:

E-mail: contact@impulsfilm.dk
Mobil: 50 70 70 36

Mød teamet bag Wedio

Bag Wedio er vi tre ildsjæle med vidt forskellige kompetencer. Fælles for os er dog, at vi alle brænder for at skabe en mere visuel verden.

Daniel V. Sand

Co-founder & CEO

Daniel har +6 års erfaring med digital marketing fra både kunde- og bureausiden. Derudover har han +5 års erfaring som freelance video producer. Daniel er uddannet cand. merc. marketing fra Aarhus Universitet. 

das@wedio.dk 

+45 30 86 47 14

Morten Aebeloe - Co-founder & Økonomi- og forretningsansvarlig hos Wedio

Morten Aebeloe​

Co-founder & CFO

Morten har +5 års erfaring som konsulent, inden for salg og  kapacitetsstyring. Derudover har han erfaring med projekt- og økonomistyring. Morten er uddannet cand. merc økonomistyring fra Aalborg Universitet. 

ma@wedio.dk 

+45 23 44 04 77

Kasper Vesth​

Co-founder & CTO

Kasper har +6 års erfaring med teknisk udvikling af software, herunder E-commerce og systemopbygning. Kasper har erfaring fra både kunde- og bureausiden, og han er uddannet cand. scient. datalogi fra Aarhus Universitet.  

kav@wedio.dk 

+45 26 19 66 63

Wedio-familien vokser hver dag

+ 1
Værdi af udstyr i kr.
+ 1
Medlemmer siden launch
+ 1
Omsætningsbase i kr.

En større undersøgelse validerer konceptet

Der er udarbejdet et omfattende kvalitativt- samt kvantitativt studie med tilhørende 406 respondenter, som viser, at 85,2 % af danske branchefolk gerne vil være medlem af et koncept som Wedio.
Wedio markedsundersøgelse
  • 54 % stigning i antallet af etablerede virksomheder, der arbejder med video/foto (2009-2017)
  • 47 % stigning i salg af produktion af film og video (2009-2017)
  • 85,2 % vil gerne benytte Wedio som lejer, udlejer eller begge dele
  • 89,1 % vil først benytte Wedio, når der er inkluderet forsikring i lejeperioden

Citater fra Topdanmark

Hvorfor har Topdanmark valgt at indgå i et strategisk samarbejde med Wedio?

”Wedio og Topdanmark har evnet at skabe denne løsning på super kort tid, og det er enormt udfordrende i en travl periode, så der er god grund til at være tilfreds. Naturligvis er det kun lykkes, fordi viljen til samarbejde og til det at gå en ekstra mil er tilstede hos begge parter. ”

”Vi arbejder i øjeblikket sammen med en række spændende deleøkonomiske virksomheder, grundet at vi vurderer at deleøkonomi kan potentielt medføre en større omlægning af hele vores samfundsmodel og dermed måden vi forsikrer os på i fremtiden. Samarbejdet med Wedio ligger i en naturlig forlængelse heraf. Vi har en forventning om at komme godt fra start, da vi sammen med Wedio har udviklet en super god forsikringsløsning, som tager højde for de risici som vi sammen har identificeret som de væsentlige for medlemmerne af platformen.”

"Vi håber at en god opstart i samarbejdet kan sikre, at vi snart kan tilbyde flere forsikringsmuligheder til medlemmerne, så den enkelte bruger kan have endnu færre bekymringer."
Jvj-min
Jan Sylvest Jensen
Projektleder hos Topdanmark

Hvorfor netop deleøkonomi inden for film- og fotobranchen?

”Da Wedio henvendte sig til os, var det blandt andet med en undersøgelse, de havde foretaget i branchen, som viste at branchen selv anså det for tvingende nødvendigt for at dele på en platform at forsikringsforholdet er i orden. Dermed er en af de vigtigste forudsætningerne for et samarbejde tilstede. Desuden ved vi fra vores skadesdata at fotografer- og filmbranchen som branche, er omhyggelige og påpasselige med deres ofte dyre udstyr, og derfor er det interessant for os at indgå i et samarbejde med Wedio.”
P-min
Pernille Ehlern
Underwriter hos Topdanmark

Mød vores investor 

Vi tror på, at den bedste løsning bl.a. kommer af at lytte til kompetente folk, der ser på forretningen udefra. Vi arbejder derfor løbende med at udvide med strategiske partnerskaber.
Torben Falck - Investor Wedio 2

Torben Falck

Investor & Member Of The Board Of Advisors

Torben har mange års erfaring som selvstændig teknisk softwarekonsulent
blandt andre for IBM, LEGO, Vestas, Ebay, Systematic m.fl. Han solgte sin virksomhed,
Strongminds, i juli 2018, og fokuserer nu på iværksætteri.

Vi er altid klar til en snak 

Ved spørgsmål, kan du kontakte marketingansvarlig, Daniel, på das@wedio.dk eller 30864714.

Close Menu