Fordi det er win-win for alle

Wedio er Danmarks største fællesskab for udlejning af professionelt video- og kameraudstyr. Vi giver kreative sjæle mulighed for få adgang til high-end udstyr, billigt. Ejere har mulighed for at aktivere sit udstyr, hjælpe andre og samtidig tjene penge på sit udstyr, når det ikke bruges.

Velkommen til Wedio

For din kreative frihed

Hos Wedio har vi en klar mission om fremme de gode visuelle historier. Det vil vi gøre ved at tilbyde services til kreative sjæle, så de har frihed til at fokusere på deres håndværk. Vi tror på, at visuelt indhold danner grundlaget for fremtidens kommunikation, og derfor vil vi hjælpe med at give plads til endnu mere visuel kreativitet. Ud fra disse tanker har vi en vision om at blive det fortrukne fælleskab for alle kreative sjæle.
Play Video

Mød teamet bag Wedio

Bag Wedio er vi tre ildsjæle med vidt forskellige kompetencer. Fælles for os er dog, at vi alle brænder for at fremme de gode visuelle historier.

Daniel V. Sand

Co-founder & CEO

das@wedio.dk 

+45 30 86 47 14

Morten Aebeloe - Co-founder & Økonomi- og forretningsansvarlig hos Wedio

Morten Aebeloe​

Co-founder & CFO

ma@wedio.dk 

+45 23 44 04 77

Kasper Vesth​

Co-founder & CTO

kav@wedio.dk 

+45 26 19 66 63

Mød vores investor

Vi tror på, at den bedste løsning bl.a. kommer af at lytte til kompetente folk, der ser på forretningen udefra. Vi arbejder derfor løbende med at udvide med strategiske partnerskaber.

Torben Falck

Member Of The Board Of Advisors

Torben har mange års erfaring som selvstændig teknisk softwarekonsulent blandt andre for IBM, LEGO, Vestas, Ebay, Systematic m.fl. Han solgte sin virksomhed, Strongminds, i juli 2018, og fokuserer nu på iværksætteri.

Bliv en del af Wedio-familien

Hvad venter du på? Læs mere om, hvordan det fungerer, eller opret en gratis profil. 

Wedio Mockup Lej og udlej filmudstyr
Close Menu